Συμβουλές για να μειώσετε το κόστος της ασφάλισης

8 Συμβουλές Για Να Μειώσετε Το Κόστος Της Ασφάλισης Του Οχήματος Σας

Δεδομένου ότι η ασφάλιση αυτοκινήτων είναι δαπανηρή, οι περισσότεροι κάτοχοι αυτοκινήτων δεν θέλουν να την χρησιμοποιήσουν. Η επιλογή της σωστής κάλυψης είναι σημαντική, αλλά κοστίζει περισσότερο για να εξασφαλιστεί ένα νέο αυτοκίνητο.

Συμβουλές για να μειώσετε το κόστος της ασφάλισης

Δώστε προσοχή παρακάτω, σε μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα και να έχετε μια πραγματικά φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου.

Ετήσιο συμβόλαιο

Μπορείτε να δείτε κάποιες ιστοσελίδες για να συγκρίνετε διαφορετικούς ασφαλιστές OnLine για το κόστος των ασφαλίστρων. Θα λάβετε σύντομα μια απάντηση από τους πράκτορες της εταιρείας. Μπορεί να θέλετε να εξετάσετε τη σχέση σας με έναν καλό ανεξάρτητο πράκτορα. Θα σας βοηθήσει να συγκρίνετε τα ποσά των ασφαλίστρων και ίσως σας συμφέρει το ετήσιο συμβόλαιο.

Επιλέξτε έναν καλό ασφαλιστή

Η εξοικονόμηση χρημάτων δεν αφορά την αναζήτηση του χαμηλότερου ασφαλίστρου. Στην πραγματικότητα, ορισμένοι πάροχοι προσφέρουν χαμηλότερα τέλη. Ωστόσο, καταλήγουν να σας χρεώνουν περισσότερο στο τέλος. Ως αποτέλεσμα, συμμετέχετε περισσότερο στην πληρωμή, για την επισκευή του αυτοκινήτου σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο πάροχος ενδέχεται να αυξήσει τα ασφάλιστρά σας μετά από ατύχημα.

Το Μυστικό

Θα αυξήσετε το ποσό των ασφαλίστρων και θα κερδίσετε μια υψηλότερη έκπτωση. Για παράδειγμα, εάν αυξήσετε το ποσό που μπορείτε να διαθέσετε, για παράδειγμα, 500 ευρώ από 200 ευρώ, μπορείτε να μειώσετε την ασφάλισή σας κατά 15 έως 30%. Έτσι, αν επιλέξετε 1.000 ευρώ, θα είστε σε θέση να εξοικονομήσετε μέχρι και 40% έκπτωση.

Ελέγξτε την κάλυψή σας

Η ασφαλιστική εταιρεία, θα σας αποζημιώσει, σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος και ανάλογα με το αν έχετε συμπληρώσει το έντυπο φιλικού διακανονισμού, ανάλογα με τις καλύψεις που έχετε προεπιλέξει.

Δεν είναι καλή ιδέα να μειώσετε την υποχρέωσή σας στα ελάχιστα που ορίζονται από την πολιτεία. Ενώ αν επιλέξετε περισσότερες καλύψεις μπορεί να φανεί περίεργο, αλλά έτσι εξοικονομείτε χρήματα, και μπορεί να είναι προς όφελος σας, εάν έχετε μια μεγάλη δαπανηρή αξίωση. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εξετάσετε τις προσωπικές σας βλάβες για ιατρικές πληρωμές και κάλυψη προστασίας.

Χρησιμοποιήστε τις εκπτώσεις

Λάβετε υπόψη ότι οι πάροχοι ασφάλισης αυτοκινήτων προσφέρουν εκπτώσεις βάσει του γεγονότος ότι ο πελάτης , είναι οδηγός χαμηλού κινδύνου, είναι σπουδαστής, νέος οδηγός, και μέλος της οικογένειας, για να αναφέρουμε μόνο λίγους λόγους.

Κάτοχοι πολλαπλών καλύψεων

Μερικοί πάροχοι προσφέρουν τεράστιες εκπτώσεις υπό τον όρο να ασφαλίσετε το σπίτι σας και να κάνετε και ασφάλεια ζωής. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι έχετε υπόψη το συνολικό κόστος των πακέτων διαφόρων ασφαλιστικών εταιρειών, ώστε να επιλέξετε την συμφέρουσα για εσάς εταιρεία.

Επιλέξτε το αυτοκίνητό σας προσεκτικά

Οι ασφαλιστές αυτοκινήτων λένε, πως η ζημιά του οχήματος μπορεί να κοστίσει πολύ. Ως εκ τούτου, τα ασφάλιστρα καθορίζονται βάσει του μοντέλου αυτοκινήτου. Ίσως θελήσετε να ζητήσετε από κάποιον ασφαλιστή, εκτιμήσεις για διαφορετικά μοντέλα αυτοκινήτων και τότε να προχωρήσετε στην αγορά του καινούργιου αυτοκινήτου σας.

Επομένως, προτείνουμε να ελέγξετε αυτές τις 8 συμβουλές εάν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση αυτοκινήτου και θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορείτε να εξοικονομήσετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Leave a Comment