Ποιο Ψηφίστηκε Το Καλύτερο Αυτοκίνητο Για Το 2017 (Best Car 2017)

Αν δεν έχετε ακουστά το νέο Alfa Romeo Giulia, μάλλον είναι καιρός να κάνετε την αναζήτηση σας. Σε πρόσφατη ψηφοφορία που έγινε με τίτλο “Best Car 2017” το συγκεκριμένο μοντέλο της εταιρίας κέρδισε όλες τις εντυπώσεις και φυσικά την πρώτη θέση στην προτίμηση του κοινού.

Ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν οι συζητήσεις σχετικά με την φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου που μπορεί κανείς να κερδίσει με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αφού στην εποχή μας είναι πολύ σπάνιο να πετύχει κανείς χαμηλή τιμή ασφάλισης σε τέτοια μοντέλα. Πόσο μάλλον να φανταστεί κανείς που μπορεί να φθάνουν τα υπόλοιπα έξοδα, όπως για παράδειγμα τα τέλη κυκλοφορίας.

Υπήρξε Και Δευτεραγωνιστής

Το Abarth 595 ήρθε δεύτερο στις προτιμήσεις και κέρδισε κυρίως τους κατοίκους της δυτικής Ελλάδας. Μήπως επειδή κάπου εκεί στην Κέρκυρα έχουν Ιταλιάνικη κουλτούρα και ιδιαίτερη συμπάθεια στα μοντέλα της FIAT; Δεν ξέρουμε ακριβώς. Τα νούμερα είναι όμως συγκεκριμένα και τα αποτελέσματα ξεχώρισαν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Ο διαγωνισμός συμπεριλάμβανε την παρουσία 21 περιοδικών σχετικά με την αυτοκίνηση και έγινε σε συνολικά 17 χώρες, συμπεριλαμβανομένης βέβαια και της Ελλάδας.

Μπορείτε να διαβάσετε ένα επίσης ενδιαφέρον άρθρο στο autoexpress.co.uk, σχετικά με παρόμοια αξιολόγηση αυτοκινήτων για το 2017. Η σελίδα έχει βάση στο Ηνωμένο Βασίλειο βέβαια, αλλά η αυτοκίνηση καλό θα ήταν να μην περιορίζετε στα πλαίσια μιας χώρας ή έστω και μιας ηπείρου.

Οι Λάτρεις Του Αυτοκινήτου Πρέπει Να Έχουν Ανοιχτό Μυαλό

Είναι λογικό κανείς να λατρεύει μια συγκεκριμένη εταιρία αυτοκινήτων, όπως ακριβώς κάνει με την ομάδα του ή με την θρησκεία του. Καλό είναι όμως να ανοίγουμε την σκέψη μας και να βλέπουμε όσο με όσο πιο αντικειμενικό μάτι γίνεται τα νέα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Το ίδιο ισχύει και για τις νέες τεχνολογίες στους κινητήρες ή για την τεχνολογία που περιλαμβάνετε στα καινούρια αυτοκίνητα που κυκλοφορούν κάθε χρόνο.

Νέα αυτοκίνητα

Εικόνα από YouTube.com

Οταν έχει να κάνει με οικονομικό βέβαια, καταλαβαίνουμε απόλυτα τις θέσεις του καθενός. Στις ασφάλειες αυτοκινήτων για παράδειγμα, είναι απόλυτα κατανοητό να ψάχνει κανείς την φθηνότερη τιμή και το αντικειμενικό κριτήριο γίνεται πλέον βασικό για την λήψη μιας απόφασης. Εκεί σταματούν οι αντιρρήσεις και μπορούμε να έχουμε όσο κλειστό μυαλό θέλουμε.

Διαβάστε επίσης για τα πιο επικίνδυνα αυτοκίνητα όλων των εποχών!

Μπορεί να σας μπερδέψαμε λίγο, όμως στην ουσία τα πράγματα είναι απλά. Η διασκέδαση θέλει ανοιχτή σκέψη και η τσέπη… καβούρια!

Αν σας άρεσε το άρθρο μας, κρατήστε την σελίδα μας στα αγαπημένα σας και επιστρέψτε σύντομα. Μπορεί η σελίδα μας να είναι καινούρια, όμως με τον καιρό θέλουμε να γράφουμε λίγο πιο συχνά και κάνουμε μεγάλη προσπάθεια γι΄ αυτό!

Σχολιάστε